MIAU_proyecto seleccionado

 

Recòrrer el futur a través del passat. Els safareigos com espais de relació.

El proyecto de Col·lectiu Punt6 (Dones i Urbanisme) ha sido seleccionado para el MIAU_Muestra Internacional de Arte Urbano, que tendrá lugar el 18 de Septiembre en Caldes de Montbui.

El proyecto presentado por el colectivo es un recorrido participativo por los cuatro lavaderos, poniendo enfásis en la memoria de las mujeres y reflexionando sobre la cuestión de género en los espacios públicos.

Presentación de las propuestas seleccionadas:
http://www.sabotatge.com/miau/#

Col.lectiu punt 6:

 Som una agrupació de composició variable que ens preocupa i ens interessa repensar les ciutats, els barris i les arquitectures per afavorir una vida sense discriminacions de cap tipus. Treballem per una ciutat que sigui el reflex d’una societat que és diversa i acceptant aquesta diversitat pugui construir el seus espais de manera inclusiva.
El col·lectiu punt6 és un agrupació que treballa des de la perspectiva de gènere, fonamentalment amb l’experiència quotidiana de les dones. Aquesta visió, inclusiva amb la resta de la societat, considera la participació com a instrument indispensable en els projectes i la sostenibilitat com a criteri bàsic de desenvolupament.
Les dones que formem el col·lectiu punt6 provenim d’orígens i experiències vitals diferents i, també, de diferents àrees de coneixement dintre de l’arquitectura, urbanisme, sociologia i psicologia urbana i medi ambiental.
Actualment formen part del col·lectiu punt 6: Adriana Ciocoletto, Ana Paricio, Blanca Gutierrez Valdivia, Marta Fonseca, Renata Coradin, Roser Casanovas, Sara Ortiz, Tania Magro Huertas y Zaida Muxí.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: